Kviečiame naudotis nauja paslauga – knygomatais
Kviečiame naudotis nauja paslauga – knygomatais
 

Biržų mieste – du nauji knygomatai! Vienas, kurio pavadinimas „Draugoteka“, įrengtas šalia Biržų Vlado Jakubėno muzikos mokyklos (Rotušės g. 14),  kitas – šalia poliklinikos (Vilniaus g. 117).

Kviečiame naudotis šia nauja ir nemokama bibliotekos teikiama paslauga. Tai patogus bekontaktis būdas skolintis bibliotekos leidinius ir juos atsiimti bet kuriuo paros metu, bet kurią savaitės dieną. Knygomatu gali naudotis visi registruoti bibliotekos skaitytojai. Dar neužsiregistravusiems siūlome tai padaryti https://ibiblioteka.lt/metis/ arba užsukti į biblioteką. Skaitytojas, užsisakęs knygą internetu, telefonu ar elektroniniu paštu, gaus SMS žinutę su atsiėmimo kodu, kurį turės įvesti knygomato ekrane. Ateikite atsiimti knygų tik tada, kai gausite SMS žinutę. Užsakyti leidiniai bus saugomi 72 val. nuo SMS gavimo. Jei per tą laiką neatsiimsite leidinių, jie bus grąžinami į bibliotekos fondus. Knygomatas skirtas tik leidinių atsiėmimui, ne grąžinimui. Leidinius skaitytojai turi grąžinti atnešdami juos į biblioteką.

Detalesnė informacija tel. 8 450 38015, 8 671 69387, el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. (Vartotojų aptarnavimo skyrius) arba tel. 8 450 38014, 8 671 69429, el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. (Vaikų literatūros skyrius).

*************
Biržų rajono savivaldybės Jurgio Bielinio viešoji biblioteka dalyvauja projekto „Inovatyvūs Lietuvos bibliotekų skaitymo skatinimo sprendimai vaikų ir jaunimo socialinių santykių kūrimui su aplinka" veiklose, kurį organizuoja Panevėžio apskrities G. Petkevičaitės-Bitės viešoji biblioteka kartu su partneriais: Kauno, Klaipėdos I. Simonaitytės apskričių viešosiomis bibliotekomis ir kūrybine studija BLACK BOOK (Norvegija). Knygomatai įrengti vykdant šį projektą.

Projektas finansuojamas 2014–2021 m. Europos ekonominės erdvės ir Norvegijos finansinių mechanizmų priemonės „Kultūros prieinamumo plėtojimas ir kultūrinio švietimo stiprinimas“ lėšomis.