Kviečiame apsilankyti kūrybos ir poilsio erdvėje
Kviečiame apsilankyti kūrybos ir poilsio erdvėje
 

Bibliotekos Vaikų literatūros skyriaus Kūrybos ir poilsio erdvė „Tavo – mano pasaulis“ pasipildė inovatyvia sensorine įranga „Penki pojūčiai“. Įrangą vienam mėnesiui paskolino Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešoji biblioteka.

Šioje erdvėje įrengtos multisensorinės priemonės, kurios padeda sukurti palankią aplinką vaikų atsipalaidavimui, ugdymuisi, pojūčiams, emocinei ir intelektinei veiklai skatinti.

Kviečiame ne tik atsipalaiduoti, bet ir dalyvauti skaitymų užsiėmimuose, kurių metu naudojant įvairias sensorines priemones patirsite pasakojimą ne vien tik žodžiais, bet ir kitais pojūčiais. Sensoriniai užsiėmimai ypatingai rekomenduojami vaikams, turintiems raidos ar kitokių sutrikimų.

Registruotis gali šeimos su vaikais ir visi norintys 30-60 minučių seansui. Paslauga NEMOKAMA. Laukiame Jūsų nuo lapkričio 15 d. (pirmadienio) darbo dienomis 10-17 val., šeštadieniais 10-15.30 val. Į sensorinę erdvę galite užeiti sutarę laiką su bibliotekininke iš anksto tel. 8-450-38014, 8 671 69429. Ateidami turėkite su savimi Galimybių pasą ar kitą jam prilygstantį dokumentą, jaunesniems nei 16 m. amžiaus asmenims nereikia.