Nė vienas mūsų negyvename sau
Nė vienas mūsų negyvename sau
 
Nė vienas mūsų negyvename sau
 
Nė vienas mūsų negyvename sau
 
Nė vienas mūsų negyvename sau
 

https://www.birzai.rvb.lt/media/articles/article1667/src/dsc_0100.jpg?t=1624880825„Nė vienas mūsų negyvename sau“ / Lionginas Virbalas SJ

Šeštadienį bibliotekoje vyko susitikimas su kraštiečiu arkivyskupu Lionginu Virbalu SJ, kuris liepos 6 d. minės gražią asmeninę sukaktį – 60-metį. Visai neseniai arkivyskupas Lionginas Virbalu SJ minėjo ir kunigystės 30-metį. Gražūs metai – gražios sukaktys. Tad ir susitikimo metu netrūko daug gražių sveikinimų, palinkėjimų iš valdžios atstovų, buvusių klasės draugų, mokytojų ir kitų svečių.

Arkivyskupas Lionginas Virbalas SJ dalijosi prisiminimais apie savo vaikystę, mokyklos dienas, kalbėjo apie pašaukimo kelią, klausėsi draugų prisiminimų apie save. Susitikime dalyvavo ir Biržų Šv. Jono Krikštytojo parapijos klebonas kun. Jonas Morkvėnas, kuris taip pat aktyviai įsitraukė į pokalbį apie gimtuosius Biržus, savo gyvenimo kelią.

Bibliotekos direktorė Vilmantė Vorienė renginio pabaigoje padėkojo už artimą ir atvirą susitikimą bei pasveikino arkivyskupą Lionginą Virbalą SJ artėjančios gimimo dienos proga.

 

Nuoširdžiai dėkojame už padovanotas knygas bibliotekai, su kuriomis mūsų skaitytojai jau visai greitai galės susipažinti.

Susitikimą vedė vyresn. bibliotekininkė Liuda Prunskienė.