10-asis ,,Senjorų arbatėlės“ renginys
10-asis ,,Senjorų arbatėlės“ renginys
 

Prieš 1,5 metų susikūręs bendraminčių klubas ,,Senjorų arbatėlė“ vakar visus kvietė į jubiliejinį – 10-tąjį – klubo renginį, akordeono ir poezijos vakarą „Atminos“.

Aktorė, režisierė, renginių vedėja, skaitovė, poetė Silvija Povilaitytė renginio metu su žiūrovais dalijosi tekstais, mintimis iš savo knygos „Senoji Atminų gatvė: padėkojimai Joniškio krašto žmonėms“, taip pat ir iš savo gyvenimo. Muzikinius intarpus dovanojo akordeonistas Edmundas Ambraziūnas. Renginio pabaigoje jis pagrojo daug žinomų melodijų, kurias pagyvino mūsų renginio žiūrovų balsai. Silvija ir Edmundas pateisino visus atėjusių dalyvių lūkesčius. Tiek šypsenų, gerų emocijų ir juoko seniai girdėjome!

Labai džiaugiamės ,,Senjorų arbatėlės“ klubo narių aktyvia veikla, idėjomis. Jie į viską geba žvelgti per literatūrinę prizmę bei ieškoti prasmės net ir šiomis sudėtingomis sąlygomis. Sveikiname klubo narius su 10-uoju renginiu ir džiaugiamės kartu Jūsų pasiekimais! Mums didelis džiaugsmas, kad galime prisidėti prie Jūsų veiklos.